Асфалтиране улице у Стублинама и Трстеници
08
мај
2019

Акција ,,Пут до сваке куће” настављена је почетком ове недеље у месним заједницама Стублине и Трстеница, где машине изводе радове у Грчића крају, односно у засеоку код Поповића. У овом кварталу ради се 100 нових улица широм општине Обреновац, а по завршетку асфалтирања у две месне заједнице, механизацијa се сели у Бело Поље и Велико Поље.

-И ако је време лоше, користимо сваки тренутак када нема падавина да асфалтирамо ове мале улице које су од животног значаја за наше суграђане. Мимо ових пројеката ми настављамо са већим инвестијама, радићемо реконструкцију Улице Милисава Чамџије у Баричу, Рваћанску улицу и Ђачког Батаљона, која је веома значајна за нас због вртића ,,Весељко”. Паралелно са овим улицама, радиће се главни пут Обреновац – Београд. Као што смо чули, ускоро се отвара аутопут на деоници Обреновац – Прељина, где нас очекује значајно оптерећење на путу ка Београду – истакао је Мирко Вранешевић, председник Скупштине Градске општине Обреновац и изразио уверење да ће ускоро почети да се раде тротоари у Баричу.

Паралелно са радовима у Грчића крају у Стублинама је урађена деоница код Пантелића, док ће током сутрашњег дана асфалт стићи у крај код Јадранина.

Милан Марошанин, директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” истакао је да ће се сваки дан у наредних месец и по дана радити по неколико улица широм општине у свакој месној заједници и најавио да се након Белог Поља и Великог Поља, машине селе у Орашац и Вукићевицу.

Comments are closed.