Наставља се реконструкција тротоара
22
мај
2019

Екипе Јавног предузећа за изградњу Обреновца су посао на санацији и реконструкцији постојећих и изградњи нових тротоара започеле почетком претходне недеље. Радови се тренутно изводе у центру града у Улици Војводе Мишића као и у Немањиној улици, а у наредном периоду тротоарска мрежа биће санирана на више од 100 локација у граду.

– Шести радни дан како смо у Немањиној улици, у току су завршни радови и постављање ивичњака, а ако временске прилике дозволе, за викенд очекујемо и постављање асфалтног слоја. Упоредо са овим радовима у појединим деловима града се мењају бехатон плоче. Тренутно се ради 800 метара у Немањиној, што је 1600 квадратних метара, а вредност ове инвестиције је 5 милиона динара само на овом делу – објаснио је директор предузећа Милан Марошанин. Он је најавио да се после ове локације прелази на тротоар у Улици Војводе Мишића од Црне тачке до бензинске станице ”Мол”.

Председник Скупштине Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић је истакао да ће радови бити брзо готови.

– Морам да кажем да ћу као председник Комисије за безбедност у саобраћају, првенствено због пешака, бити на располагању свим суграђанима и да ћемо спровести једну врсту анкете. Наравно, мислимо на много ствари али увек може да се деси да нешто промакне, стога молим све суграђане који имају потребу или знају на ком месту нисмо урадили навозе на тротоарима да се јаве на број телефона 064/8322-035 или на имејл адресу mirko.vranesevic@obrenovac.org.rs како би и тај посао био урађен – нагласио је Вранешевић.

Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станковић је подсетио да ће се радови изводити на преко стотину локација у граду и то једновремено на више локација, као и да се очекује да ће сви радови бити завршени у наредна два и по месеца.

Comments are closed.