ЈП за изградњу Обреновца започиње реконструкцију Старе бање
10
фебруар
2017

Јавно предузеће за изградњу Обреновца ће у току следеће недеље започети извођење радова на  реконструкцији и доградњи стамбених објеката са пренаменом у јавно градско купатило са минералном водом – Старе бање у Обреновцу. Радови на објекту ће се изводити по фазама.

DSCN3527

Прва фаза реализације је реконструкција десног крила бањског објекта односно простора бање у којој су била купатила са по две каде и простора који је до недавно користила организација Црвеног крста одељење у Обреновцу. Оквирна површина простора који се реконструише у овој фази је 208 м2. По завршетку реконструкције овог дела објекта укупна површина простора ће бити у функције бање. Уз реконструисана купатила корисницима простора на располагању ће бити и лекарске ординације са услугом лекарског надзора.

DSCN3500

Изабрани Извођач радова за прву фазу реализације радова је привредно друштво „Пештан“ д.о.о. из Дражевца са заједничким понуђачем „Белинг“ д.о.о. из Чачка. Званични почетак радова је 17.02.2017. године. Рок за завршетак прве фазе  радова по уговору је 50 календарских дана.

За време извођења радова пешачки пролаз кроз бањско двориште ће бити затворен из безбедносних разлога. Суграђани ће док радови трају моћи да користе алтернативну пешачку комуникацију кроз двориште Старе општине (преко пута објекта Биоскопа „Палеж“).

IMG_20170210_102525

Comments are closed.