Радови на насипању некатегорисаних путева на територији Градске општине Обреновац
22
април
2013

Након неповољних временских услова(снег, суснежница и кишни период), створили су се услови за почетак извођења радова на насипању некатегорисаних путева. Са радовима је започето 16.04.2013.године.

 

Радови се изводе на основу плана рада Савета месних заједница, предлога Комисије за рад са Саветима месних заједница и одлуке Већа Градске општине Обреновац. Планирано је да се радови на насипању изврше на 53 некатегорисана пута на територији Градске општине Обреновац. Преглед планираних некатегорисаних путева, који су у наредном периоду предвиђени за насипање можете погледати у пдф фајлу који можете преузети на линку испод.

 

Your description text Your description text Your description text

Закључно са 21.04.2013. године извршено је насипање некатегорисаних путева каменим дробљеним агрегатом гранулације 0-31,5 мм и 0-63 мм,  у следећим месним заједницама:

Барич, Конатице, Забрежје, Бело Поље, Дудови, Мала Моштаница, Кртинска, Дражевац, Стублине, Велико Поље, Пироман, Бровић.

Од понедељка, 22.04. се наставља са радовима и у осталим Месним заједницама. Уколико временски услови остану повољни, завршетак радова се очекује до краја априла.

 

Comments are closed.