Заједно до Забрана
09
април
2013

Јавно предузеће за изградњу Обреновца је у току  2011. године изградило бициклистичко пешачку стазе дуж канала Купинац    са мобилијаром и јавним осветљењем  најновије технологије – соларним панелима и ЛЕД светиљкама.

Изградњом   бициклистичко пешачке стазе великом броју наших суграђана омогућена је шетња и вожња бициклом у току дана као и у касним вечерњим сатима.

Нажалост, убрзо  по завршетку градње један број неодговорних грађана  је отпочео са уништавањем разводних ормана за јавно осветљење и мобилијара који су постављени уз пешачку стазу чиме се наноси велика материјална штета и смањује функционалност и безбедност грађана у вечерњим сатима.

Савесни грађани разочарани хулиганским понашањем су често пријављивали оштећења учињена од стране НН извршилаца. Међутим, и поред више пријава полицији против НН лица проблем није решен и настављено је са уништавањем опреме.

Апелујемо на грађане  да све оне који  уништавају имовину пријаве полицијској управи и на тај начин помогну да се смањи вандализам и сачува заједничка имовина.

 

Your description text Your description text Your description text Your description text Your description text Your description text

Comments are closed.